|
Загальна інформація |
|
|
|
|
|
|
| |
Повідомлення про проведення процедури закупівлі "Запит пропозицій № 2130525"
|
Форма процедури закупівлі: |
Відкрита форма
|
Замовник: |
Сучасні Торговельні Технології
|
Контактна інформація замовника: |
o.grischenko@veres.com.ua
|
Організатор: |
|
Контактна особа: |
|
Загальна назва закупівлі: |
Пюре кабачковое 200 т. 8-10% жел.б. в асептике
|
Дата публікації: |
09.08.2016 14:47
|
Лоти: |
|
Поточна/попередня ціна договору: |
Не вказана, UAH
|
Документація по закупкам: |
|
Порядок реєстрації на порталі: |
Порядок реєстрації вказано у розділі Підключення на порталі fabrikant.ua.
|
Порядок подачі заявок: |
Заявки подаються в електронному форматі виключно через систему fabrikant.ua.
|
Дії: |
Ознайомитися з правилами проведення процедури закупівлі |
Подача заявок (надсилання заявок на участь) через Систему гарантує їх розгляд організатором даної торгової процедури.
лот №1, Пюре кабачковое 200 т. 8-10% жел.б. в асептике
Сховати лот №1
Повідомлення про проведення процедури закупівлі "Запит пропозицій № 2130525-1"
(Процедура закупівлі не відбулась)
|
|
Предмет договору (найменування товарів, робіт, послуг): |
Пасты и пюре Пюре кабачковое 200 т. 8-10% жел.б. в асептике
|
Кількість поставленого товару, обсяг виконуваних робіт, надання послуг: |
200 т |
Ціна за одиницю продукції: |
Не визначена, UAH
|
Початкова (максимальна) ціна договору: |
Не визначена, UAH |
Регіон поставки товарів (виконання робіт, надання послуг): |
Черкаська область
|
Умови поставки (у тому числі місце поставки товару, виконання робіт, надання послуг): |
Предварительно нужен образец для проверки лабораторией на пригодность к нашему производству.
|
Дата публікації: |
09.08.2016 14:47
|
Дата завершення прийому заявок: |
26.08.2016 09:00
|
Дата розгляду заявок: |
Не пізніше 30.08.2016 09:00 на сайті в мережі Інтернет за адресою: fabrikant.ua.
|
Дата підбиття підсумків закупівлі: |
31.08.2016 09:00
|
Замовник: |
Сучасні Торговельні Технології
|
Контактна інформація замовника: |
o.grischenko@veres.com.ua
|
Дії: |
Ознайомитися з правилами проведення процедури закупівлі |
|
|