Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Розгорнути меню

Загальна інформація
 Документація по закупкам - 3
 Заявки - 2
  Протоколи
 Документи - 0
 Зміни - 1
 

Повідомлення про проведення процедури закупівлі "Запит цін № 2131843"  
Форма процедури закупівлі:
Відкрита форма
Контактна інформація замовника:
По техническим вопросам - Беяр Александр Семенович 067-572-5002
Організатор:
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРГАЗВИДОБУТОК", Україна, 04071, Київська область, м. Київ, вул. Ярославська, буд. 58, БЦ "Астарта", блок Б, поверх 5
Контактна особа:
Загальна назва закупівлі:
Багатофункціональний калібратор, комунікатор.
Дата публікації:
03.07.2018 18:41
Лоти:
лот № 1
Придбання багатофункціонального іскробезпечного (0Ех іа ІІС Т4) калібратору і комунікатору для повірки та калібрування як в польових так і в лабораторних умовах перетворювачів тиску, перепаду тиску, витрати, рівня та температури, що мають сигнали P t U I R f, імпульси та протокол HART. Який відповідає стандарту ИСО 9000, має основні функції: 1. Вимірювання атмосферного (з похибкою не більше 0,05 кПа), надлишкового, вакуометричного та абсолютного тиску в діапазоні від -100 до 100000 кПа (з похибкою не більше 0,015 % показань + 0,010 % верхньої межі) . 2. Вимірювання та генерацію стандартних діапазонів постійного струму, напруги, частоти та імпульсних сигналів (з похибкою . 3. Вбудоване іскробезпечне джерело живлення струмової петлі з можливістю заміни акумулятора у вибухонебезпечній зоні. 4. Вимірювання (по 2 каналам одночасно) та імітація опору, сигналів термометрів опору, сигналів термопар, з великим вибором типів термометрів опору (термопар) по ГОСТ, ІЕС, DIN, та можливістю створення власних градуювань термометрів опору, а також нових одиниць виміру . 5. Калібрування та повірка ЗВТ як в автоматичному так і в ручному режимах. 6. Зберігання даних про типи ЗВТ, процедурах та результатах повірки і калібрування, з можливістю подальшої передачі на зовнішнє програмне забезпечення. 7. Повнофункціональний калібратор сигналів P t U I R f, та комунікатор HART в одному корпусі. 8. Масштабування вимірів. 9. Цифрові фільтри вимірюваних сигналів. 10. Відображення на дисплеїв основному вікні від 4 додаткових параметрів. 11. Звукова сигналізація про зміну параметрів та границь вимірювання. 12. Можливість встановлення від 3-х внутрішніх та підключення зовнішніх модулів тиску. 13. Цвітний сенсорний дисплей з підсвіткою та мембранною клавіатурою з можливістю працювати в рукавицях. 14. Багатовіконний інтерфейс на українській (російській) мові з мнемосхемами підключення приладів. 15. Рівень захисту від навколишнього середовища ІР 65 16. Захист від падіння з висоти 1 м. 17. Умови експлуатації -10…+50 оС 18. Невелика вага (до 3 кГ) та розміри приладу (до 220х240х100 мм). 19. Внесений до Держреєстру ЗВТ та має сертифікат відповідності. 20. Гарантія на прилад не менше 3 років.
Калибраторы для поверочных, настроечных и регулировочных работ в процессе производства и эксплуатации электроизмерительных приборов
1 шт.
Без вказівки ціни, UAH Процедура закупівлі відбулась, обраний переможець
Загальна ціна:
Не вказана, UAH
Документація по закупкам:
З документацією щодо закупівлі можна ознайомитися за адресою: Документація по закупкам.
Порядок реєстрації на Порталі:
Порядок реєстрації вказано у розділі "Підключення" на порталі fabrikant.ua.
Порядок подачі заявок:
Заявки подаються в електронному форматі виключно через систему fabrikant.ua.
Дії: Ознайомитися з правилами проведення процедури закупівлі

Подача заявок (надсилання заявок на участь) через Систему гарантує їх розгляд організатором даної торгової процедури.

лот №1, Придбання багатофункціонального іскробезпечного (0Ех іа ІІС Т4) калібратору і комунікатору для повірки та калібрування як в польових так і в лабораторних умовах перетворювачів тиску, перепаду тиску, витрати, рівня та температури, що мають сигнали P t U I R f, імпульси та протокол HART. Який відповідає стандарту ИСО 9000, має основні функції: 1. Вимірювання атмосферного (з похибкою не більше 0,05 кПа), надлишкового, вакуометричного та абсолютного тиску в діапазоні від -100 до 100000 кПа (з похибкою не більше 0,015 % показань + 0,010 % верхньої межі) . 2. Вимірювання та генерацію стандартних діапазонів постійного струму, напруги, частоти та імпульсних сигналів (з похибкою . 3. Вбудоване іскробезпечне джерело живлення струмової петлі з можливістю заміни акумулятора у вибухонебезпечній зоні. 4. Вимірювання (по 2 каналам одночасно) та імітація опору, сигналів термометрів опору, сигналів термопар, з великим вибором типів термометрів опору (термопар) по ГОСТ, ІЕС, DIN, та можливістю створення власних градуювань термометрів опору, а також нових одиниць виміру . 5. Калібрування та повірка ЗВТ як в автоматичному так і в ручному режимах. 6. Зберігання даних про типи ЗВТ, процедурах та результатах повірки і калібрування, з можливістю подальшої передачі на зовнішнє програмне забезпечення. 7. Повнофункціональний калібратор сигналів P t U I R f, та комунікатор HART в одному корпусі. 8. Масштабування вимірів. 9. Цифрові фільтри вимірюваних сигналів. 10. Відображення на дисплеїв основному вікні від 4 додаткових параметрів. 11. Звукова сигналізація про зміну параметрів та границь вимірювання. 12. Можливість встановлення від 3-х внутрішніх та підключення зовнішніх модулів тиску. 13. Цвітний сенсорний дисплей з підсвіткою та мембранною клавіатурою з можливістю працювати в рукавицях. 14. Багатовіконний інтерфейс на українській (російській) мові з мнемосхемами підключення приладів. 15. Рівень захисту від навколишнього середовища ІР 65 16. Захист від падіння з висоти 1 м. 17. Умови експлуатації -10…+50 оС 18. Невелика вага (до 3 кГ) та розміри приладу (до 220х240х100 мм). 19. Внесений до Держреєстру ЗВТ та має сертифікат відповідності. 20. Гарантія на прилад не менше 3 років.

Сховати лот №1
Повідомлення про проведення процедури закупівлі "Запит цін № 2131843-1" (Процедура закупівлі відбулась, обраний переможець)  
Предмет договору (найменування товарів, робіт, послуг):
Калибраторы для поверочных, настроечных и регулировочных работ в процессе производства и эксплуатации электроизмерительных приборов
Придбання багатофункціонального іскробезпечного (0Ех іа ІІС Т4) калібратору і комунікатору для повірки та калібрування як в польових так і в лабораторних умовах перетворювачів тиску, перепаду тиску, витрати, рівня та температури, що мають сигнали P t U I R f, імпульси та протокол HART. Який відповідає стандарту ИСО 9000, має основні функції:
1. Вимірювання атмосферного (з похибкою не більше 0,05 кПа), надлишкового, вакуометричного та абсолютного тиску в діапазоні від -100 до 100000 кПа (з похибкою не більше 0,015 % показань + 0,010 % верхньої межі) .
2. Вимірювання та генерацію стандартних діапазонів постійного струму, напруги, частоти та імпульсних сигналів (з похибкою .
3. Вбудоване іскробезпечне джерело живлення струмової петлі з можливістю заміни акумулятора у вибухонебезпечній зоні.
4. Вимірювання (по 2 каналам одночасно) та імітація опору, сигналів термометрів опору, сигналів термопар, з великим вибором типів термометрів опору (термопар) по ГОСТ, ІЕС, DIN, та можливістю створення власних градуювань термометрів опору, а також нових одиниць виміру .
5. Калібрування та повірка ЗВТ як в автоматичному так і в ручному режимах.
6. Зберігання даних про типи ЗВТ, процедурах та результатах повірки і калібрування, з можливістю подальшої передачі на зовнішнє програмне забезпечення.
7. Повнофункціональний калібратор сигналів P t U I R f, та комунікатор HART в одному корпусі.
8. Масштабування вимірів.
9. Цифрові фільтри вимірюваних сигналів.
10. Відображення на дисплеїв основному вікні від 4 додаткових параметрів.
11. Звукова сигналізація про зміну параметрів та границь вимірювання.
12. Можливість встановлення від 3-х внутрішніх та підключення зовнішніх модулів тиску.
13. Цвітний сенсорний дисплей з підсвіткою та мембранною клавіатурою з можливістю працювати в рукавицях.
14. Багатовіконний інтерфейс на українській (російській) мові з мнемосхемами підключення приладів.
15. Рівень захисту від навколишнього середовища ІР 65
16. Захист від падіння з висоти 1 м.
17. Умови експлуатації -10…+50 оС
18. Невелика вага (до 3 кГ) та розміри приладу (до 220х240х100 мм).
19. Внесений до Держреєстру ЗВТ та має сертифікат відповідності.
20. Гарантія на прилад не менше 3 років.
Кількість поставленого товару, обсяг виконуваних робіт, надання послуг: 1 шт.
Ціна за одиницю продукції:
Не визначена, UAH
Початкова (максимальна) ціна договору: Не визначена, UAH
Регіон поставки товарів (виконання робіт, надання послуг):
Харківська область
Умови поставки (у тому числі місце поставки товару, виконання робіт, надання послуг):
Місце поставки м. Харків, вул. Сумська 43 Б
Поставка здійснюється на умовах: DDP згідно ІНКОТЕРМС 2010, склад Покупця.
Вартість доставки необхідно включити в ціну пропозиції.
Строк поставки не пізніше 31.08.2018р.
Умови поставки аванс, остаточний розрахунок по факту поставки, або після отримання офіційного листа про готовність продукції до відвантаження.
ЗАПРОПОНОВАНА ВАРТІСТЬ РОБІТ ФІКСУЄТЬСЯ ЯК ВЕЛИЧИНА ПОСТІЙНА І НА МОМЕНТ ПОСТАВКИ НЕ ПІДЛЯГАЄ ЗМІНАМ.
Умови поставки згідно доданої форми договору (у вкладці "документація по торгах".
Інформування покупця про дату прибуття обов'язкове;
ЗАПРОПОНОВАНА ВАРТІСТЬ ТОВАРУ ФІКСУЄТЬСЯ ЯК ВЕЛИЧИНА ПОСТІЙНА І НА МОМЕНТ ПОСТАВКИ НЕ ПІДЛЯГАЄ ЗМІНАМ.
Дата публікації:
03.07.2018 18:41
Дата завершення прийому заявок:
10.07.2018 16:00
Дата розгляду заявок:
Дата та час підбиття підсумків закупівлі
Дата підбиття підсумків закупівлі:
17.07.2018 12:00
Документація по закупкам:
З документацією щодо закупівлі можна ознайомитися за адресою: Документація по закупкам.
Контактна інформація замовника:
Приватне акціонерне товариство "Укргазвидобуток", Украина, 61057, Харьковская область, м. Харків, а/с 9492.
тел. +38 (057) 766-21-46, моб. +38 (067) 572-5-13 е-mail: E.Kovalenko@ukrgv.com
Контакти для отримання додаткових відомостей з технічних питань: нач. відділу АСУТП Кравченко Андрій Васильович 067-572-55-07, Беяр Александр Семенович 067-572-5002
Форма, розмір та порядок надання забезпечення заявок на участь:
.
Форма, розмір та порядок надання забезпечення виконання договору:
Комерційну пропозицію надавати на фірменому бланку за підписом керівника з печаткою підприємства.
Разом з Товаром Постачальник зобов’язаний передати Покупцеві наступні документи, що стосуються Товару: паспорт якості заводу-виробника та сертифікат якості на товар.
Порядок розрахунків1-й етап Покупець здійснює попередню 50 % оплату вартості товару протягом 7 (семи) банківських днів з моменту підписання Договору та після отримання рахунку від Постачальника.
2-й етап: Остаточний розрахунок в розмірі 50% вартості Товару протягом 7 (семи) банківських днів з моменту отримання товару і підписання видаткової накладної або після отримання офіційного листа про готовність продукції до відвантаження В КОМЕРЦІЙНІЙ ПРОПОЗИЦІЇ ВКАЗАТИ ОДИН З ВАРІАНТІВ
Інформація про наявність преференцій:
Разом із пропозицією обовязково надати наступну інформацію та скан. копії документів, завірених печаткою підприємства на запропоновану продукцію, а саме:
- сертифікат(паспорт) якості;
- сертифікат походження;
- статус платника податку підприємства-постачальника;
- статутні документи, реквізити для заключення договору;
УЧАСТЬ У ТОРГОВІЙ ПРОЦЕДУРІ БУДЕ ВИЗНАНО , ЯК ЗГОДА З УМОВАМИ ДОГОВОРУ(додається).
Запропонована вартість товару повинна бути чітко та остаточно визначена без будь-яких посилань, обмежень або застережень. Невраховані у вартості витрати учасника оплачуватися замовником окремо не будуть.
Дії: Ознайомитися з правилами проведення процедуры закупки