Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


24 Вересня 2015 г.

У чому переваги роботи на Fabrikant. ua для організаторів торгів?

 Що таке торговий портал Fabrikant.ua? Це ефективний канал оптимізації взаємодії між підприємствами, постачальниками та замовниками незалежно від їх розмірів, географічного положення та галузевої належності.

 

Отже, головні переваги організації торгів у нас на порталі:

• Скорочення витрат підприємства. Середня економія на закупівлях становить 21,43%. Економія здійснюється за рахунок декількох факторів: повної прозорості торгово-закупівельної діяльності, відсутності практики цінових змов. Проведення торгів у електронному форматі дозволяє істотно скоротити час на підготовку та укладання угод, значно зменшити паперовий документообіг, а також скоротити трудовитрати на пошук інформації і, при цьому, мінімум 107 компаній отримають запрошення на ваші торги.

• Збільшення конкуренції на торгах за рахунок збільшення кола постачальників та розширення їх географії. Середня кількість учасників тендеру - 6. 80% - тендерів, що проводяться на Fabrikant. ua з високим рівнем конкуренції.

• Спрощення всіх етапів торгово-закупівельної діяльності за рахунок автоматизації. І при цьому наш клієнтський відділ запросить на участь у вашому тендері мінімум 35 компаній, а для того щоб створити торги на порталі потрібно всього 7 хвилин.

• Можливість створити позитивний публічний образ компанії для інвесторів. Оскільки вся інформація про активність компанії на Fabrikant. uа, проведені операції та ціні доступна для всіх зареєстрованих клієнтів порталу.

Робимо висновки, панове: торгівельний портал Fabrikant. uа можна розглядати не тільки як ефективний канал продажів, але і як інструмент поширення інформації та формування іміджу компанії.

<< Повернутися до списку новин