Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


23 Вересня 2015 г.

Новини УКРАЇНСЬКОГО АГРАРНОГО ФІНАНСОВОГО ФОРУМУ

 1 жовтня 2015, в перший день Українського аграрного фінансового форуму, з доповіддю «Тенденції в закупівлях і автоматизація закупівельної діяльності» виступить партнер, бізнес-тренер, консультант компанії «SIEGEL HR» Марина Трепова.

 Однією з важливих складових  успішної фінансової діяльності компанії є ефективна організація на підприємстві закупівельної діяльності, яка дозволяє значно скоротити операційні витрати. Для сучасних агрокомпаній, планування закупівельної діяльності стає необхідною умовою підвищення результативності їх роботи та сталого розвитку.

Автоматизація закупівельної діяльності на підприємствах АПК не тільки забезпечує прискорення більшості бізнес-процесів, а й сприяє значній економії матеріальних, трудових і часових ресурсів. Крім того, як показує практика, автоматизація закупівель дозволяє значно знизити ризики вчинення угод через посередників, відбудувати дієві бар'єри для «відкатних» схем і запобігти ризикам шахрайства з боку власних співробітників. У сукупності, як відзначають експерти, ці фактори дозволяють підприємству економити до 20% вартості закупівлі.

Марина Трепова, крім багаторічного досвіду роботи в міжнародних та українських маркетингових агентствах, є Віце-президентом Асоціації закупівельників України, громадським діячом, членом ГО «Прозорі закупівлі». Марина Трепова має значний досвід розробки спеціалізованих тренінгів по категорійного менеджменту та ефективному управлінню постачальниками, розробці спеціалізованих кейсів з оптимізації закупівельних процедур на підприємствах (компанії IDS Aquaservice, «Лукас», «Житомирський маслозавод» / ТМ Рудь, «Агрохолдинг Глобино» та ін.) .

 Торгівельний портал Fabrikant.ua є Інформаційним партнером Українського аграрного фінансового форуму.

З питань участі у роботі Форуму, спонсорської підтримки, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся в Інформаційну компанію "ПроАгро":

<img src="http://static.fabrikant.ua/files/news/4169254.jpg?title=%D0%A2%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1%80.jpg&s=ta9-zZuRXjpugd5qRMKJIQ,1443014011" alt="" />



 

<< Повернутися до списку новин