Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


01 Жовтня 2015 г.

Новини УКРАЇНСЬКОГО АГРАРНОГО ФІНАНСОВОГО ФОРУМУ

 



 Організатор Українського аграрного фінансового форуму – Інформаційна компанія «ПроАгро». Захід відбудеться 1-2 жовтня 2015 р. Локація проведення – Київ, готельно-ресторанний комплекс «Козацький стан», 18 км Бориспільського шосе. Торговий портал Fabrikant.ua – інформаційний партнер заходу.

До участі у Форумі запрошуються:

Віце-президенти з фінансів, фінансові директори, головних бухгалтери, директори з корпоративних фінансів, керівники казначейств, планово-бюджетних відділів, податкових департаментів, директори з контролінгу, директори з внутрішнього аудита, ризик-менеджери та усі небайдужі до фінансових питань в АПК.



Фінансовий партнер – Перший Український Міжнародний Банк.            

Юридичні партнери – МЮК «Александров та партнери», Pavlenko Legal Group.

Інформаційно-правовий партнер – компанія «ЛIГА:ЗАКОН».  

Інформаційні партнери Форуму – Електронний журнал «Фінансовий директор», Торговий портал Fabrikant.ua, Українська Універсальна біржа, журнал «Аудитор України», видання і сайт «Аграрний бюллетень».

Участь у Форумі дозволить дізнатися думку провідних CFO про актуальні тенденції і перспективи розвитку фінансової галузі у майбутньому, обмінятися досвідом та ідеями з однодумцями, розширити коло контактів серед колег. Зокрема, одна із доповідей буде присвячена автоматизації закупівельної діяльності. Що це дає фінансистам? Перш за все – можливість контролювати витрати, прогнозувати й аналізувати фінансові потоки підприємства.

 

На всіх учасників Форуму чекає також приємний сюрприз від Fabrikant.ua. Кожен зареєстрований учасник отримає сертифікат на безкоштовну разову участь у торгах або організацію тендера на торговому порталі Fabrikant.ua. 

      





<< Повернутися до списку новин