Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


16 Вересня 2013 г.

Компанія Фабрікант.юа приєдналась до Асоціації «Біржові та електронні майданчики»

16 вересня 2013 года електронний торговий майданчик Fabrikant.ua було включено до членів Асоціації «Біржові та електронні майданчики».

Одним із своїх основних завдань Асоціація називає створення умов для проведення прозорих закупок, у тому числі держаних, підвищення культури ринкових відносин на товарних ринках, популяризацію біржової торгівлі та електронних закупок.

«Однією з найважливіших умов вступу Fabrikant.ua до Асоціації «Біржові та електронні майданчики» стало спільне бачення того, яким чином має розвиватись сфера електронних торгів в Україні. Ми впевнені, що наразі необхідно спільними зусиллями розробити план підвищення ефективності торгово-закупівельної діяльності не лише в державному, а й в комерційному секторі. Коли ми переконаємо великий бізнес в ефективності та прозорості системи електронних торгів, це стане гарним практичним прикладом і для державних підприємств», – прокоментувала подію керівник проекту Fabrikant.ua Тетяна Таранець.

 «Ми інтенсивно працюватимемо не тільки над інформаційно-роз’яснювальними заходами. Левову частку нашої діяльності буде направлено на оптимізацію та удосконалення нормативно-правової бази та створення найбільш комфортних умов розвитку біржової та електронної торгівлі», – заявив директор Асоціації Олег Падалка.



 

<< Повернутися до списку новин