Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


07 Серпня 2015 г.

Fabrikant.ua продовжує розкривати «внутрішню кухню» організації онлайн тендерів

Fabrikant.ua продовжує розкривати «внутрішню кухню» організації онлайн тендерів   Кожен місяць / квартал / рік співробітники Fabrikant.ua підводять підсумки роботи торгового порталу. Ми аналізуємо, скільки тендерів було проведено на порталі, середню кількість учасників в одній торговельній процедурі, середню кількість поданих пропозицій, заощаджену клієнтами суму, відгуки на розсилку електронних листів. Саме тому ми наполягаємо на тому, що всі цифри, які ви бачите на порталі - це результат співпраці клієнтів і модераторів порталу.  

Сьогодні поговоримо про «професійну експертизу». Що це? Цей інструмент дозволяє контрагентам дати оцінку неупередженості проведення процедури закупівлі, а також вказати на бар'єри, які заважають взяти участь у даному тендері. Бар'єром може виступати, наприклад, неправильно складене технічне завдання. Тому, звертаємо вашу увагу, що на торговому порталі Fabrikant.ua в 83 тендерах із 100 організатор вносить зміни після отримання коментарів від підрядників. Ознайомитись з функціоналом: http://www.fabrikant.ua/personal/view.html?action=view_publuc_examination_personal_users  

Також рекомендуємо звернути увагу на деякі функції «Особистого кабінету»:
Правильна настройка повідомлень - в 27 разів скорочує затрати часу на пошук тендерів, що вас  цікавлять (одноразове налаштування поштових повідомлень займає не більше ніж 10 хвилин);
Функція "Закладки" - дозволяє відзначити тендер, який вас цікавить, в 1 клік (та знаходити його в будь-який час за посиланням).  

Шановні клієнти ми сподіваємося, що ви оціните вищеозначені опції на нашому порталі. Скористайтеся - швидкість і зручність вам забезпечені! Якщо у вас залишилися питання - наші професійні консультанти з радістю допоможуть вам. Телефонуйте. Пишіть. Fabrikant.ua - завжди поруч. 


<< Повернутися до списку новин