Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


23 Квітня 2015 г.

5 причин для використання аукціону на продаж обсягами на Fabrikant.ua

Такий інструмент як аукціон на продаж обсягами (партіями) користувачі Fabrikant.ua оцінили ще в минулому році, але пік його популярності припав на 2015-й. Враховуючи позитивні відгуки як продавців, так і покупців, хочемо розповісти про основні переваги цього типу аукціонів.  

Отже, основна відмінність аукціону на продаж обсягами в тому, що продавець виставляю цілу партію товару, яку можуть придбати частинами ті покупці, які запропонують найкращі ціни. Чому і кому це вигідно?  

1. Аукціон на продаж обсягами дозволяє продавцю в онлайн-режимі знайти і визначити найкращі пропозиції від покупців. При цьому відбувається розподіл за критерієм найкращої ціни з врахуванням необхідних покупцям обсягів.  

2. Система передбачає автоматичне визначення переможця. Це підтверджує прозорість процесу вибору покупців, серед яких буде реалізована продукція.  

3. Створюються оптимальні умови продажу за рахунок можливості учасників бачити ціну конкурентів та відсутності інформації про необхідні їм обсяги. По суті, покупці торгуються за право запропонувати продавцеві найкращу ціну.  

4. Аукціон на продаж обсягами – це зручна реалізація продукції в період пікового (сезонного) попиту.

5. Широкі можливості для застосування: через аукціон можна реалізувати партії ПММ, газового конденсату, цукру, соняшникової олії та іншої продукції.  

6. Успішність аукціону як інструмента продаж підтверджується статистикою. За 3 місяці 2015 року:
- відбулось більше 60 аукціонів на суму близько 90 млн.грн.
- вигода для продавців (підвищення ціни на партію товару) складає 20% і більше
- середня кількість учасників в аукціонах – не менше 8, причому щомісячно цей показник зростає.  

Ви можете створити свій аукціон на продаж обсягами лише за 10 хвилин, якщо перейдете за посиланням

<< Повернутися до списку новин