Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


30 Березня 2015 г.

Компанія Фабрікант.юа презентує освітню програму Business Online Academy

У березні 2015 року компанія Фабрікант.юа, спільно із швейцарською тренінговою компанією Siegel HR International, запустила нову освітню програму для бізнесу. Досвід у закупівлях, екпертиза в практичному навчанні продажам, переговорам та управлінню – це наша основа для створення нових практичних рішень, які сьогодні так необхідні українському бізнесу.
  Найближчим часом в рамках BizOnlineAcademy буде організовано серію відкритих вебінарів для всіх бажаючих. Матеріали для навчання відбираються з точки зору максимального впливу на прибуток компанії, а всі вебінари відповідають на 3 запитання: 1. Що робити? 2. Як саме робити? 3. Який результат гарантовано?

Підписуйтесь на сторінку BizOnlineAcademy у facebook для того, аби отримувати повідомлення про всі заплановані заходи: https://www.facebook.com/BizOnlineAcademy

Найближча подія - вебінар «Стратегія побудови довгострокових відносин з партнерами» - відбудеться 2 квітня (четвер), в 17:00 за київським часом. Посилання для реєстрації: http://webinary.biz/webinaryService/info/12881.

Детальна інформація про вебінар також доступна на facebook-сторінці BizOnlineAcademy.

Якщо у вас є запитання про освітню програму або ви хочете запропонувати теми для наступних вебінарів, будь ласка, пишіть менеджеру проекту Сергію Цибульському: bizonline.ac@gmail.com



<< Повернутися до списку новин