Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


19 Березня 2015 г.

В 2015 році компанія Фабрікант.юа продовжує підтримку українських виробників

Якщо раніше підтримка вітчизняних виробників була важливим елементом стратегії Фабрікант.юа, то зараз вона стала необхідністю для всієї країни. Спілкуючись з українським бізнесом, ми бачимо усі «больові точки», яких щодня стає все більше. Не дивлячись на нестабільну фінансову ситуацію в країні, ми не відмовились від преференцій виробникам: після реєстрації вони, як і раніше, отримують можливість безкоштовно працювати на порталі протягом 3 місяців.

Особливо важлива така підтримка для виробників, яким доводиться витримувати значну конкуренцію із зарубіжними компаніями. Так, виробник жувальної гумки «Нептун», який вперше запустив подібне виробництво в Україні ще в 2000 році, прийняв рішення про співпрацю з Fabrikant.ua.

Для того, аби оптимізувати витрати і не підвищувати ціни для кінцевого споживача, «Нептун» закупляє через наш електронний торговельний майданчик сировину та упаковку.

Запрошуємо постачальників звернути увагу на торги нового організатора і пропонувати свої умови співпраці через наш портал.

<< Повернутися до списку новин