Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


21 Січня 2015 г.

Fabrikant.ua розкриває «внутрішню кухню» організації онлайн тендерів

Щомісяця торговий портал Fabrikant.ua підбиває проміжні підсумки роботи. Ми аналізуємо, скільки тендерів було проведено на майданчику, середню кількість учасників в одній торговій процедурі, середню кількість поданих пропозицій, відсоток економії, зекономлену клієнтами суму тощо.

Всі цифри, які ви бачите, це результат спільної роботи співробітників порталу та наших користувачів. І сьогодні ми можемо показати вам, яка праця приховується за цими цифрами, і як вдається досягти необхідних показників.

Наприклад, кількість учасників тендеру і поданих ними пропозицій напряму залежить від праці відділу по роботі з клієнтами. На порталі, звісно, є автоматична розсилка пропозицій в кожен новий тендер, але її використання не вирішує усіх завдань. Якщо потенційний постачальник не звернув уваги на лист, особистий дзвінок від клієнт-менеджера збільшує шанси на його участь в тендері. Крім того, спілкування з клієнт-менеджерами підвищує якість пропозицій, оскільки постачальники завжди можуть поставити уточнюючі запитання і отримати оперативну консультацію по роботі в системі.

В 2014 році менеджери відділу по роботі з клієнтами Fabrikant.ua зробили 20 514 вихідних дзвінків і відповіли на 213 запитів через форму зворотного зв’язку на порталі.

Що стосується процесу закупівлі, то його успішність можна оцінити не лише за тим, скільки постачальників взяли участь у тендері, але й залежно від того, як багато пропозицій подано, щоб запропонувати кращу ціну замовнику. Це одна із найважливіших переваг відкритих торгів: постачальники можуть оцінити реальність запита закупівельника і конкурувати між собою, раз за разом пропонуючи більш низьку ціну.

В 2014 році постачальники відзначили як профільні для себе 14002 товарних категорій в класифікаторі, розмістили 6760 пропозицій на Fabrikant.ua і 2412 разів завантажили тендерну документацію.

Пропонуємо запам’ятати ці цифри, аби порівняти ті самі показники на початку 2016 року!

<< Повернутися до списку новин