Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


10 Вересня 2014 г.

Компанія Фабрікант.юа приєдналась до Меморандуму щодо побудови в Україні прозорої та ефективної системи держзакупівель

вересня в Києві було презентовано Концепцію впровадження електронних тендерів в українську систему держзакупівель.  Автори документа – грузинські експерти та українські громадські об’єднання – стверджують, що успішна реалізація цієї концепції в Україні дозволить знизити нездорову договірну практику між закупником і постачальниками, оскільки всі процеси закупівель стануть прозорими і доступними у режимі онлайн. 

У презентації взяли участь Дмитро Шимків –  заступник голови Адміністрації Президента України; Павло Петренко – Міністр юстиції України; Ксенія Ляпіна – народний депутат України. Всі учасники погодились із тим, що переведення держзакупівель в електронну форму є найефективнішим способом боротьби із корупцією в цій сфері. 

Презентація завершилась підписанням Меморандуму, в якому сторони погодились об’єднати зусилля для реалізації презентованої Концепції, а також розпочати «пілотний» проект із переведення в електронну форму «допорогових» держзакупівель (закупівлі товарів на суму до 100 тис. грн. і послуг – до 1 млн. грн).

 

«Наша компанія підтримує всі ініціативи, спрямовані на те, щоб держзакупівлі стали прозорими і ефективними. І, природньо, ми згодні з тими державними діячами, які стверджують, що без переведення в електронну форму це практично неможливо. Підписанням Меморандуму компанія Фабрікант.юа підтвердила свій намір взяти участь і в «пілотному» проекті – ми готові як надати свій майданчик для тестової роботи державних підприємств, так і брати участь у створенні нової електронної системи, якщо це буде необхідно», – прокоментувала керівник проекту Фабрікант.юа Тетяна Таранець.

 

 

<< Повернутися до списку новин