Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


21 Серпня 2014 г.

Представники «Фабрікант.юа» взяли участь у круглому столі «Запровадження електронних тендерів як спосіб подолання корупції у сфері державних закупівель»

19 серпня 2014 року в Києві відбувся круглий стіл «Запровадження електронних тендерів як спосіб подолання корупції у сфері державних закупівель: сучасний стан, перспективи, досвід грузинських реформ».
У заході взяли участь представники Верховної Ради, Адміністрації Президента України, Кабінету міністрів, а також грузинські консультанти, які опікувались реформуванням держзакупівель у Грузії.



На круглому столі пролунала думка, що запровадити систему електронних тендерів в Україні можна лише за 4 місяці - інфраструктура для цього є, ресурси також. 

Дмитро Шимків, заступник голови Адміністрації Президента України, висловив пропозицію, аби до кінця року кожен держорган у межах своїх повноважень почав проводити електронні тендери на суму, приміром, до 100 000 грн. На цьому етапі такий експеримент можна провести з діючими ЕТМ, аби відшліфувати процес, виявити можливі складності та розпочати їх усунення.

Торговий портал Fabrikant.ua підтримує цю пропозицію та готовий забезпечити технічну і консультаційну підтримку державним органам, а також надати доступ до всіх можливостей порталу на спеціальних умовах.

 

<< Повернутися до списку новин