Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


23 Серпня 2013 г.

Компанія «Фабрікант.юа» стане партнером конференції MARKETING R_EVOLUTION

MARKETING R_EVOLUTION по праву вважається в Україні головною маркетинговою конференцією, що відкриває нові погляди на ведення бізнесу на ринках, що динамічно розвиваються; пропонує нові інструменти взаємодії компаній, агенцій та клієнтів. Щороку своєю багаторічною маркетинговою практикою діляться як провідні українські директори України, так і запрошені спікери із інших країн.

Компанія «Фабрікант.юа» прийняла рішення виступити партнером конференції, яка відбудеться 17-18 вересня 2013 року в Києві, оскільки саме маркетологи – це ті люди, які ініціюють основні нововведення в своїх компаніях, не бояться сміливих рішень, відслідковують появу нових можливостей та інструментів. Незважаючи на те, що торговий портал Fabrikant.ua не є маркетинговим інструментом у чистому вигляді, можливості, які ми пропонуємо, вкрай важливі для репутації компанії. Йдеться, перш за все, про створення іміджу відкритої та прозорої компанії, що, природньо, належить до компетенції маркетологів та PR-спеціалістів.

Fabrikant.ua запрошує всіх, хто зацікавлений у розвитку свого бізнесу, приєднатись до нас, відвідати конференцію та поспілкуватись про те, як бути більш успішними та ефективними у своєму бізнесі.


<< Повернутися до списку новин