Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


24 Березня 2014 г.

Увага! Торговий портал Fabrikant.ua анонсує нові тарифи

1 квітня 2014 року, з урахуванням побажань клієнтів, на торговому порталі Fabrikant.ua буде введена в дію нову тарифну систему.  Мета тарифної оптимізації – надати учасникам більше можливостей для планування своїх видатків залежно від частоти і обсягів торгово-закупівельної діяльності.

Основні зміни стосуватимуться постачальників, які зацікавлені в участі у торгах на суму до 50 000 грн. Для них створено тариф, що дозволяє лише за 350 грн. брати участь у необмеженій кількості таких торгових процедур протягом місяця.

Крім того, змінено підхід до надання акційного тестового доступу. Незалежно від дати реєстрації, перша торгова процедура для учасників та організаторів торгів коштуватиме 0 грн., а друга, при підключенні тарифу «Одна процедура», – лише 250 грн. Також зберігається можливість моніторингу активності на торговому майданчику та отримання розсилок незалежно від підключення до будь-якого тарифного плану.

Що стосується безлімітних тарифів, їхній перелік і вартість залишились такими самими.

Відповідні зміни до Регламенту роботи Торгового порталу Fabrikant.ua, Порядку надання тестового доступу, а також нові Тарифи наберуть чинності з 1 квітня 2014 року.

<< Повернутися до списку новин