Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


06 Березня 2014 г.

У лютому 2014 року зросла кількість учасників, що співпрацюють з Fabrikant.ua на постійній основі

Аналіз торгів, що відбулись на порталі Fabrikant.ua у лютому 2014 року, засвідчив зростання кількості учасників, які співпрацюють з торговим майданчиком на постійній основі за рахунок покращення показників ефективності в роботі як закупників, так і постачальників.

Так, Відділ по роботі з клієнтами спілкується в середньому  19-20 потенційними учасниками по кожній торговій процедурі, що дозволяє залучати нових постачальників, здатних запропонувати більш низькі ціни та кращі умови поставки товарів. В результаті такої систематичної роботи порталу Fabrikant.ua вдалось досягнути важливого показника ефективності власної роботи. Відтепер у кожній торговій процедурі в середньому беруть участь 3 постачальника, що напряму впливає на прозорість торгів та економію для організатора.


 

Крім того, протягом останніх трьох місяців ми спостерігаємо значне зростання кількості зареєстрованих на майданчику учасників. Показово, що результати роботи на Fabrikant.ua учасники бачать практично одразу: так, 44% постачальників, що вигравали лютневі тендери, вперше брали участь в торгах на Fabrikant.ua. Також значно зросла кількість постачальників, які співпрацюють з торговим майданчиком на постійній основі: 27,7% компаній брали участь у торгах 5 і більше разів.

 


 

<< Повернутися до списку новин