Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


28 Лютого 2014 г.

Компанія «Фабрікант.юа» підтримала звернення Асоціації «Біржові та електронні майданчики» до Уряду України

 28 лютого Асоціація «Біржові та електронні майданчики» звернулась до новоствореного Уряду України із закликом до рішучих та впевнених дій у питаннях викорінення корупції та розвитку електронної торгівлі на різних ринках. Компанія «Фабрікант.юа» як член Асоціації підтримала це звернення та висловила готовність надати усю необхідну консультаційну та технічну підтримку, яка може знадобитись у процесі переходу державної системи закупівель на електронні торги.

«Ми наполягаємо на тому, щоб Уряд України у стислий строк вирішив питання проведення торгів за принципом електронного реверсивного аукціону, який довів свою ефективність у світі. Асоціація застерігає нових керівників Міністерств від затягування процесу погодження нормативних документів (яке мало місце за попередніх керівників), що мали б вивести економічні стосунки на ринку серед учасників на конкурентний та прозорий рівень», - йдеться у зверненні.

З повним текстом звернення можна ознайомитись на сайті Асоціації: http://aeaep.com.ua/asotsiatsiya-birzhovi-ta-elektronni-majdanchy-ky-vy-magaye-vid-novogo-uryadu-ukrayiny-konkretny-h-ta-rishuchy-h-dij/

<< Повернутися до списку новин