Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


05 Березня 2018 г.

В тренді – ефективні та прозорі закупівлі

Шановні клієнти!

Торговий портал «Fabrikant.uа» працює в режимі 24/7, щоб ваші закупівлі були ефективними та заощаджували вам кошти. Для кожного нашого партнера ми застосовуємо індивідуальний підхід, пропонуємо гнучкі умови та вигідні тарифи. Саме час продовжити свою роботу на нашому порталі або розшири власні можливості в організації торгових процедур.

Нагадуємо, що наша система електронних закупівель пропонує вам наступні тарифні плани:
- Разовий, що надає можливість скористатися перевагами нашого торгового порталу і взяти участь або організувати одну торгову процедуру та розмістити інформацію про власну компанію на нашому ресурсі.
Доступ-365 – річний тарифний план, який дозволить протягом року брати участь у торгових процедурах на закупівлю товарів чи послуг.

Крім того, ми пропонуємо спеціальний тариф для організаторів торгів – на місяць або цілий рік – з проведенням необмеженої кількості торгових процедур. Разом з розміщенням інформації про компанію, ви отримуєте відкритий доступ до аналітики торгів, персонального менеджера, який допоможе вам в організації та проведенні закупівель, а також можливість розміщення банеру чи логотипу компанії на першій сторінці порталу «Fabrikant.uа».

Також для організації аукціонів на продаж газового конденсату та природного газу у нас діють окремі галузеві тарифи.

Перед проведенням кожного тендеру ми проводимо розсилку з повідомленням про торги усім учасникам торговому порталу «Fabrikant.uа». З детальними умовами по кожному тарифу можна ознайомитися за посиланням https://www.fabrikant.ua/tariffs/

Спеціально для вас ми розробили прості покрокові інструкції https://www.fabrikant.ua/rules/?section=marketplace , які допоможуть розібратися, як створити торгову процедуру, прописати технічне завдання чи подати документи на участь у торгах. Всі інструкції розподілено по типах торгових процедур. Водночас, якщо у вас виникли питання чи сумніви у виборі тарифного плану, торгової процедури та ін.., наші клієнт-менеджери допоможуть розібратися та прийняти найкраще рішення з можливих.

Для розширення чи продовження співпраці ви можете звернутися до наших клієнт-менеджерів за телефоном: (044) 594-89-99 або написати на електронну пошту: info@fabrikant.ua

<< Повернутися до списку новин