Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


26 Вересня 2017 г.

Новий формат конференцій у наших партнерів – компанії «Проагро»

22-23 вересня інформаційна компанія Проагро провела ІІІ аграрну фінансову конференцію у новому форматі. Відтепер це не лише виступи спікерів та їх обговорення зі слухачами, а й практичні тренінги на актуальні теми. Зазначимо, що торговельний майданчик «Fabrikant.ua» традиційно підтримав захід.

Так, 22 вересня понад 80 профільних спеціалістів зібралися послухати доповіді фінансових керівників провідних українських агрокомпаній, таких як агрохолдинг «Мрія», «Агродом», DuPont Pioneer Украина, «Сварог Вест Груп», Baker Tilly, Alexandrov&Partners, Smart Consulting та Державної фіскальної служби України (ДФСУ).

Під час конференції було обговорено широке коло питань, серед яких – використання фінансових інструментів, внутрішній контроль, побудова системи адміністрування фінансів, використання бізнес-аналізу, трансфертного ціноутворення тощо. Цікаво, що після кожного виступу учасники мали змогу звернутися за роз’ясненнями до представників ДФСУ.

Водночас, наступного дня всі бажаючі мали змогу продовжити навчання та взяти участь у тренінгах з окремих аспектів фінансової діяльності. Зокрема, у рамках тренінгу «Шахрайство в компанії» слухачі отримали прикладні знання щодо того, як розпізнати випадки зловживання в компанії та вибудовувати систему профілактики шахрайства.

<< Повернутися до списку новин