Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


11 Вересня 2017 г.

В Україні стартувала перша міжнародна програма з навчання у сфері закупівель

Chartered Institute of Procurement and Supply

8 вересня 2017 року Chartered Institute of Procurement and Supply за підтримки відомих тьюторів та експертів у сфері закупівель запустив курс навчання із закупівель. Навчання дасть можливість отримати третій рівень кваліфікації Diploma in Procurement and Supply Operations. Фактично це МВА у сфері закупок.

Торгівельний майданчик «Фабрикант.юа» вітає міжнародну ініціативу з навчання закупівельників та закликає всіх охочих вдосконалювати свої знання та отримувати додатковий досвід. Зазначимо, що в Україні жоден вищий навчальний заклад не готує спеціалістів у області закупівель, а досі не було й жодної міжнародної програми з такого навчання.

Програма проводиться англійською мовою та  триватиме до липня 2018 року. Курс складається з  трьох сесій і п’яти предметів:

Сесія 1: вересень-листопад 2017 року

  1. Умови закупівель та поставок
  2. Потреби бізнесу у закупівлях та поставках
Сесія 2. Лютий-березень 2018 року
  1. Сорсинг (пошук постачальників) у закупівлях та поставках
  2. Переговори у закупівлях та поставках
Сесія 3. Червень-липень 2018 року
  1. Управління контактами та взаємозв’язками у закупівлях та поставках

 

CIPS (Chartered Institute of Procurement and Supply) - найбільша у світі організація професіоналів у сфері закупівель та постачання, метою якої є професійне навчання та об’єднання фахівців у даній сфері.

Докладна інформація за посиланням: http://k-house.in.ua/ru/about-cips/

Усіх зацікавлених даною тематикою також інформуємо, що на платформі ВУМ online у вільному доступі знаходяться курси: «Боротьба з корупцією в державних закупівлях», викладач Maryna Trepova, а також курс «Публічні контракти та громадський моніторинг», який викладають провідні українські та міжнародні експерти та громадські діячі.

<< Повернутися до списку новин