Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


29 Червня 2017 г.

Новини партнерів: У Києві пройшла III Аграрна конференція фахівців із закупівель

23 червня інформаційна компанія "ПроАгро" провела конференцію з закупок у сільгоспсекторі, яка зібрала понад 120 учасників профільних компаній. Торговий портал «Фабрикант.юа» виступив інформаційним спонсором події.

Одним із перших спікерів виступив експерт аграрного ринку Жан-Жак Ерве, який поділився своїми рецептами викорінення корупції в сільськогосподарському секторі та країні в цілому.

Традиційно конференція складалася з 3 блоків, перший з яких представили спікери відомих компаній Agrogeneration, "Миронівський хлібопродукт", "Агро-Регіон". Вони розкрили присутнім специфіку роботи великих агрохолдингів і принципи формування ефективної команди закупівельників.

Під час другого блоку представники компаній "Нібулон", "Агро Інвест Україна" продовжили ділитися з учасниками конференції своїми практичним напрацюваннями та рекомендаціями. А керівник асоціації AgTech Ukraine зосередився на застосуванні сучасних цифрових технологій для оптимізації роботи закупівельників в агросекторі.

Третій блок був присвячений стратегії переговорів між переробниками і постачальниками, моделям роботи постачальників з агрохолдингами та гострим питанням їх взаємовідносин.

Оскільки в українських агрокомпаніях система закупівель тільки формується, то досвід колег «по цеху» став практично безцінним. Тому всі без винятку доповіді викликали бурхливе обговорення, масу питань і коментарів від учасників.

<< Повернутися до списку новин