Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


20 Грудень 2016 г.

Новини партнерів

 9 грудня колектив інформаційної компанії "ПроАгро", за підтримки торгового порталу «Fabrikant.ua» провели останній захід 2016 року - II Аграрну податкову конференцію. Професіонали, чия сфера діяльності включає в себе адміністрування податків і взаємодія з фіскальними службами, приїхали на форум, щоб отримати відповіді на традиційний для кінця року питання - що буде з податками для аграріїв в наступному році. Спікери конференції постаралися максимально повно висвітлити свої теми, відповісти на запитання колег і спільно обговорити складні аспекти оподаткування.

 

 Особливо "упередженим" допитам піддалися Андрій Журжій, народний депутат України, перший заступник голови парламентського комітету ВР з питань податкової і митної політики, і Станіслав Бескідевіч з Департаменту податків і зборів з юридичних осіб ДФС. Учасники конференції не соромилися ставити чиновникам незручні питання і висловлювати "народну" точку зору.

Практики з великих аграрних компаній охоче ділилися своїм досвідом і рекомендаціями з різних аспектів оподаткування, доповнювали виступи один одного і відповідали на численні запитання аудиторії.

Нецікавих і некорисних виступів не було! Це підтверджують і оцінки, залишені гостями конференції в анкетах. До речі, в цей раз заповнена анкета стала не тільки "джерелом" актуальної інформації для організаторів, а й підставою для отримання спеціальної карти, що забезпечує безкоштовний доступ до електронних торгів на порталі «Fabrikant.ua».

Дякуємо всім спікерів, модераторів, партнерів, учасників конференції, всіх, хто допомагав зробити заходи яскравіше і набагато змістовніші. Залишайтеся з нами і в наступному році! Ми працюємо для Вас!

 

 Команди «ПроАгро» і «Fabrikant.ua».

<< Повернутися до списку новин