Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


22 Листопада 2016 г.

Новини партнерів

 Наш час - головна цінність. Отримання легко реалізованих рекомендацій для вирішення робочих завдань у зрозумілій короткій формі - рідкість. Але і «односкладові» відповіді зазвичай не приносять користі. Тому, обмін думками і презентація колегами конкретних кейсів в режимі одноденної конференції - один з найбільш зручних форматів отримання практичної інформації для менеджерів реального ринку.
 Минулої п'ятниці, наш партнер компанія «ПроАгро» провела конференцію «Корпоративні комунікації і управління агрокомпанією». На заході зібралися керівники агропідприємств, IT-компаній і експерти з інших галузей, щоб обговорити питання управління агробізнесом, вибудовування ефективної системи внутрішніх і зовнішніх комунікацій. Традиційно виступи спікерів розділені на три блоки, теми доповідей актуальні і цікаві для всіх присутніх в залі. Основний тренд виступів

  • Оптимізуємо всі процесі агропідприємств, а не нарікаємо на відсутність пільгового фінансування агросектору України.
  • Інструменти ефективної оптимізації є - і вони працюють.
  • Майбутнє українського агробізнесу - за молодими і талановитими керівниками, які не бояться брати на себе відповідальність і будувати успішні агрокомпанії.
Михайло Петров, директор "Бурат-Агро" - полтавського кластера агрохолдингу "Індустріальна Молочна Компанія", представив доповідь "Досвід реорганізації агропідприємства, пошук оптимальної структури управління і контролю над основними процесами". Михайло два роки тому став керівником "Бурат-Агро" і зайнявся реформуванням підприємства. Земельний банк компанії становить 30 000 га. Щоб ефективно управляти такими активами, було проведено аудит діючих підприємств. Нерентабельні і непрофільні підприємства закрили, персонал, який не зміг перейти на нові методи роботи, був звільнений. Спікер зазначив, що серед нових співробітників не всі колишні аграрії, але люди мотивовані і розділяють цінності компанії.


  Другий блок не менше представницький. І ще один відомий спікер. Роман Лещенко, директор і власник групи аграрних компаній "Агродар", який вже неодноразово представляв напрацювання своєї компанії на конференціях "ПроАгро". Цього разу Роман висвітлив "Проблеми управління земельним банком агрокомпаній і практичні шляхи їх вирішення". Тема є гострою і актуальною для багатьох агрогосподарств України. Земельний банк компанії 5 000 га, і частина земель на початку роботи компанії були малопродуктивними і запущеними. Роман впевнений, що головна філософія роботи з землею - це любити її і вкладати кошти в її розвиток, а також вибудовувати довірчі відносини з пайовиками.


  В кінці третього блоку виступила Марина Трепова, творець і співзасновник компанії Solutions Procurement, яка продовжила тему ефективного контролю в агрокомпанії, зокрема торкнулася теми закупівель та їх аудиту. Спікер виступає за залучення зовнішніх аудиторів, які зможуть "свіжим оком" помітити зайві витрати і запропонувати нові методи відбору постачальників. Марина Трепова детально представила цілі проведення аудиту закупівель та розповіла, що потрібно перевіряти в першу чергу. Доповідь "Аудит закупівель як ефективний інструмент контролю управління агрокомпанією" дав конкретні відповіді на питання про те, що в результаті аудиту може отримати компанія і як ці дані можуть бути використані для підвищення ефективності агрокомпанії.

 

Спікери-професіонали - яскраві, харизматичні, зі своїм підходом і своїм поглядом на обговорювані теми, були переконливими і з готовністю відповідали на численні запитання аудиторії. Традиційно, питань було багато, і практично всі учасники конференції були залучені в дискусію.
Торговий портал «Фабрікант.юа» - партнер заходу  

<< Повернутися до списку новин