Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


04 Листопада 2013 г.

Торговий портал Fabrikant.ua розпочинає співробітництво з бізнес-платформою Pavtrade

У жовтні 2013 року було досягнуто згоди про початок співробітництва між двома провідними у своїх сегментах веб-порталами – Fabrikant.ua та Pavtrade. Згідно із домовленостями, обидва майданчика обмінюватимуться актуальною інформацією про можливості розвитку бізнесу в інтересах своїх клієнтів.    

Цільова аудиторія порталу Pavtrade – це учасники ринку FMCG: виробники товарів повсякденного вжитку, дистриб`ютори, імпортери, експортери, торгові сітки та оптові бази. Pavtrade акумулює інформацію про учасників сфери FMCG та висвітлює останні новини ринку товарів швидкого обігу. Завдяки розсилкам новин і аналітичним оглядам, що підготовані кращими експертами ринку, партнери бізнес-платформи завжди у курсі останніх подій.    

«Ми неодноразово підкреслювали, що Fabrikant.uа готовий до співпраці з компаніями, які, так само як і ми, націлені на розвиток та підтримку українських ринків. Якщо ж йдеться про інтернет-проекти, така співпраця здається нам ще більш перспективною, оскільки в нас спільне завдання – інформувати бізнес про ті переваги, які сьогодні може дати грамотне інтернет-промо, використання нових технологій, запровадження нових бізнес-процесів. Ми раді, що такі проекти в Україні стають більш затребуваними і впевнені, що за цими технологіями майбутнє», – говорить керівник проекту Fabrikant.uа Тетяна Таранець.    

Крім того, в перспективі можливий більш повний інформаційний обмін між порталами: компанії, зареєстровані на Pavtrade будуть повністю обізнані про процеси, що відбуваються на торговому порталі, та навпаки – на Fabrikant.uа буде доступна інформація про участь в торгах клієнтів Рavtrade.

 

 

<< Повернутися до списку новин