Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


16 Червня 2016 г.

Новини II аграрної Конференцію фахівців із закупівель

 23 червня 2016 р наш партнер, інформаційна компанія "ПроАгро" проведе II аграрну Конференцію фахівців із закупівель. Організатори врахували побажання учасників минулорічного заходу, тому в цьому році упор буде зроблений на практичні кейси агрокомпаній, на  приклади універсальних рішень та їх адаптування під потреби конкретних підприємств. Функціонал підрозділів закупівель на підприємствах стрімко революціонізує під впливом розвитку цифрових технологій. Очікується, що до 2020 року більш ніж 30 мільярдів пристроїв будуть підключені до інтернету. Хмарні технології стануть невід'ємною частиною будь-якого бізнесу. Компанії, які зараз замислюються про автоматизацію закупівель, побудові єдиної інформаційної закупівельної системи і бази даних, отримають конкурентну перевагу, зможуть швидше і ефективніше управляти ризиками і реагувати на виклики ринку. Досвідом впровадження системи електронних закупівель на виробництві в рамах конференції поділиться Максим Філіппов, менеджер департаменту матеріального забезпечення ГК «ВЕРЕС». Зокрема, в його доповіді ви отримаєте відповіді на такі питання:

  • Чому електронні торги?
  • Основні «підводні камінці» використання ЕТМ;
  • Досвід проведення закупівель на ЕТМ ГК «Верес» - статистика, категорії за якими торгує підприємство, які торгові процедури використовує.


Заснована в 1997 році, компанія "Верес" - найбільший вертикально інтегрований холдинг, що спеціалізується на виробництві по-домашньому смачної консервації. В асортиментний ряд входять понад 100 найменувань високоякісної продукції. Компанія з моменту заснування робить акцент на високій якості продукції, тому агрокомплекс як основа виробничого ланцюжка має для неї особливе значення. Наявність власних земельних угідь дозволяє здійснити повноцінний контроль якості, починаючи з стану грунту до готової продукції. Прагнення до досконалості - кредо Компанії «Верес».
 

<< Повернутися до списку новин