Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


11 Квітня 2016 г.

1 квітня 2016 року Інформаційна компанія "ПроАгро" провела II раунд Аграрної HR-конференції

 1 квітня 2016 року Інформаційна компанія "ПроАгро" провела II раунд Аграрної HR-конференції. Подія зібрала понад 90 учасників: директори великих аграрних компаній, HR-керівники, менеджери з підбору персоналу - всі вони з'їхалися на конференцію для того, щоб обмінятися досвідом і перейняти нові методи роботи з персоналом. А почалася аграрна HR-конференція з посмішки та гарного настрою - весняного сонця і ароматної кави.

 

Величезне спасибі організаторам конференції за чудову нагоду поринути в «сьогоднішній час» агрохолдингів України. З того, що найбільш вразило - спільний освітній проект Kernel і СНАУ (Сумського національного аграрного університету). Основна мета проекту: створення бази для формування нового покоління інтелектуальної молоді, яка має інноваційне мислення, високий рівень професійних знань і технологій,  володіє глибоким розумінням реальних бізнес процесів і здатністю ефективно діяти в глобальному середовищі. Примітно, що менеджмент міжнародного концерну Kernel бачить запоруку процвітання агробізнесу не в постійному «хедхантингу» фахівців з інших підприємств, а вкладають фінансові та інтелектуальні ресурси на виховання висококласних аграріїв на базі Українського університету.

В цілому на конференції прозвучали 11 цікавих доповідей: спікери-практики підготували виступи на актуальні для HR-фахівців теми.

 Торговий портал Fabrikant.ua - традиційний спонсор заходу.

  

 

 

<< Повернутися до списку новин