Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


05 Жовтня 2013 г.

Компанія Фабрікант.юа взяла участь в 11-й Міжнародній спеціалізованій виставці «БудТех’2013»

1 жовтня 2013 року в Києві відкрилась 11-та Міжнародна спеціалізована виставка «БудТех».  На виставці представили новинки тяжкої будівельної, кар’єрної, дорожньої техніки від брендів — лідерів світових рейтингів ринку будівельної техніки.


 

Геннадій Темник, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, побажав учасникам і гостям виставки енергійної роботи і укладення вигідних контрактів. «Упевнений, що ця міжнародна виставка буде корисною кожному спеціалістові, який займається зведенням  будівель, промислових об’єктів, міським і дорожнім будівництвом, ремонтом та експлуатацією спеціальної техніки і обладнання для будівництва», – йдеться у вітальному листі міністра на адресу виставки.


 

Протягом усієї роботи виставки, з 1 по 4 жовтня, на стендах учасників презентували новинки екскаваторної, дробильно-сортувальної, вантажопідйомної техніки, машин і механізмів. Ще одна особливість виставки «БудТех» – це демонстрація роботи фронтальних навантажувачів та екскаваторів на демо-майданчику.


 

Компанія Фабрікант.юа запропонувала компаніям-виробникам будівельної техніки скористатись послугами торгового порталу, аби знайти додаткові ринки збуту для своєї продукції. Можливості роботи на ЭТМ зацікавили як потенційних постачальників такої техніки, так і закупників.


 

 

<< Повернутися до списку новин