Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


27 Вересня 2013 г.

Компанія Фабрікант.юа взяла участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «Енергетика в промисловості»

 

24-26 вересня 2013 року в Києві відбулась XІ Міжнародна спеціалізована виставка  «Енергетика в промисловості» – одна із найбільших галузевих виставок досягнень у сфері виробництва енергетичного устаткування, електротехніки і світлотехніки,  силової  електроніки, автоматизації, інформаційних технологій для промислових підприємств усіх галузей економіки.


 

Організаторами виставки виступили Міністерство енергетики та вугільної промисловості України і Міжнародний виставковий центр, що прийняв за 3 дні роботи виставки близько 5000 відвідувачів.


 

В експозиції підприємств-виробників і постачальників енергетичного устаткування, послуг було представлено продукцію більш ніж 140 вітчизняних та іноземних виробників – сучасне електротехнічне обладнання і прибори, ресурсозберігаючі технології і матеріали, енергетичні установки нового покоління, інноваційні проекти та розробки для енергозабезпечення, електроживлення і енергозбереження.


 

На стенді компанії Фабрікант.юа учасники виставки мали можливість поспілкуватись зі спеціалістами Відділу по роботі з клієнтами та дізнатись про позитивний досвід співробітництва підприємств галузі з електронними торговими майданчиками як в Росії, так і в Україні.


 


 

 

<< Повернутися до списку новин