Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


16 Жовтня 2015 г.

Торгівельний портал Fabrikant.ua -партнер Українського аграрного конгресу.

 15 жовтня в Києві розпочав свою роботу перший раунд Українського аграрного конгресу. Організаторами виступають ІА «АПК-Інформ» та Українська зернова асоціація.

 Як і в сезоні-2014/15, за конгресом буде закріплено три заходи, кожен з яких буде присвячено найбільш актуальним питанням розвитку світового та українського аграрного бізнесу.

Основними темами київського раунду стануть макроекономічна ситуація в Україні та її вплив на подальший розвиток агробізнесу, фактори впливу та формування попиту на світовому аграрному ринку, досвід і можливості для України у світовій торгівлі зерном, перспективні ринки збуту української сільгосппродукції, а також проблеми розвитку інфраструктури в Україні .

У планах організаторів також проведення другого раунду Українського аграрного конгресу в м Вашингтон (США, квітень 2016) і третього раунду в м.Баку (Азербайджан, червень 2016).

Всіх учасників форуму чекає приємний сюрприз від Fabrikant.ua. Кожен зареєстрований учасник конгресу отримає сертифікат на безкоштовне разове участь у торгах або організацію тендеру на торговому порталі Fabrikant.ua.

 

<< Повернутися до списку новин