Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


12 Жовтня 2015 г.

Новини Business Online Academy

 

Де взяти гроші на мотивацію?

"Витрачати не можна - економити".

Одвічне питання керівника - як мотивувати своїх співробітників і де для цього взяти гроші? Вже й систему зарплати неодноразово змінювали, акції влаштовували, бонуси пропонували, тренінги та корпоративи проводили. А ефекту немає, персонал як і раніше залишається пасивною масою, стурбованою тільки своїми проблемами. Виникає ситуація, коли компанії вже не вистачає коштів на мотивування персоналу (криза на дворі). Але зупинятися не можна, бізнес треба розвивати ...

 Так витрачати далі чи економити?

Давайте подивимося на це питання під іншим кутом. А чи потрібні всі ці витрати? Точніше, чи потрібно витрачати ці зусилля і кошти на всіх ваших співробітників? Адже "20% людей дають 80% результату", пам'ятаєте? То може варто сконцентруватися на мотивації саме цієї групи?

 Як виявити цих людей, які мотиваційні методики застосовні для них, 15 жовтня розповість Олена Єгорова на вебінарі "Де взяти гроші для мотивації?".

  Прості інструменти і прості рішення, які вже 16 жовтня ви застосуєте на практиці, і зрозумієте, що швидше за все, грошей на мотивацію персоналу у вашої компанії достатньо.

Якщо у вас є питання про освітню програму або ви хочете запропонувати теми для майбутніх вебінарів, будь ласка, пишіть менеджеру проекту Сергію Цибульська: sergej.cybulskij@fabrikant.ua

Подробиці читайте на:

https://www.facebook.com/events/500134793484893/

 Посилання для безкоштовної реєстрації:

http://a375.vr.mirapolis.ru/mira-a375/s/Gkn0jM

 Проект Business Online Academy створений українським торговим порталом Fabrikant.ua та тренінгової компанією Siegel HR International.

 

<< Повернутися до списку новин