Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Згорнути меню

Новини


13 Вересня 2013 г.

Компанія Фабрікант.юа взяла участь у міжнародній виставці «Inprodmash & Upakovka»

В Києве 10-12 вересня 2013 року відбулись провідні виставки харчової промисловості України «Inprodmash & Upakovka». Це щорічне місце зустрічі спеціалістів, які працюють в галузі виробництва харчових продуктів та суміжних галузях. 


 

Цього року у виставках взяли участь більш ніж 170 українських та іноземних підприємств, у тому числі з Німеччини, Голландії, Італії, Бельгії, Данії, Великої Британії, Словаччини, Іспанії, Індії, Польщі, Росії та інших країн. Вони демонстрували усе необхідне для різних галузей харчової індустрії: технологічне устаткування, інструмент, сучасні системи автоматизації, інгредієнти і матеріали, промислові холодильні системи, лінії упаковки, логістичні рішення тощо. 


 

Спеціалісти компанії Фабрікант.юа отримали можливість поспілкуватись із провідними виробниками харчової галузі, розповісти учасникам виставок про  переваги роботи на ЭТМ, запросити на портал нових постачальників та організаторів торгів.


 

Актуальність  і значення виставок підтверджується інтересом з боку відвідувачів – більш ніж 10 000 гостей, а також підтримкою Міністерства аграрної політики України та іншими галузевими організаціями.


 


 

 

<< Повернутися до списку новин