Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Розгорнути меню

Загальна інформація
 Торгова документація 
 Пропозиції - 3 
 Протоколи 
 Документи - 0 

Отримувати розсилку по таких торгам! 

Купити "Придбання рації."

Повідомлення про проведення торгової процедури "Проста закупівля № 1194003"
Організатор процедури:ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРГАЗВИДОБУТОК", Україна, 01034, Київ , Київ, вул. Пушкінська, 7
Замовник:ТОВ Пром-Енерго Продукт
Контактна особа:Скорик Геннадий Владимирович
Менеджер ОМТС
Загальна назва закупівлі:Придбання рації.
Предмет договору
(найменування товарів, робіт, послуг)
№ лоту Предмет договору Кількість Початкова ціна лоту
1 Радиостанция
Радиостанция автомобильная Vertex Standard VX-2100 ( G6-25 )
1 шт.Без вказівки ціни
2 Радиостанция
Портативная рация Yaesu (Vertex Standard) VX-231-ED0B-5 C EU
2 шт.Без вказівки ціни
Умови оплати:згідно умов договору
Умови поставки:Інші умови. DDP, згідно з Міжнародними правилами інтерпретації комерційних термінів ІНКОТЕРМC (редакція 2000 року) офіс: м. Харків, вул. Сумська 43 Б
Поставка бажано не пізніше 28.11.2018
Терміни виконання предмету договору:Право власності на товар та ризики випадкового знищення товару переходить до Покупця після передачі товару Покупцю.
Товаром Постачальник зобов’язаний передати Покупцеві наступні документи, що стосуються Товару: оригінал рахунку, видаткову накладну, паспорт якості заводу-виробника та сертифікат якості на товар.
Дата публікації:05.11.2018 14:56
Дата завершення процедури:08.11.2018 17:00
Дата підбиття підсумків:09.11.2018 12:12
Місце проведення:Організатор приймає комерційні пропозиції виключно через ЕТП Fabrikant.ua
Порядок подачі пропозицій:Пропозиції щодо даного предмету договору (або по окремих лотах) подаються в електронній формі учасниками торгової процедури за допомогою системи електронного документообігу на сайті в мережі Інтернет за адресою: www.fabrikant.ua. Пропозиція та електронні документи, які до неї належать, не повинні містити недостовірну та суперечливу інформацію.
Коментарі:Разом із пропозицією обовязково надати Документи від контрагента (перелік наведено у розділі "Документація по торгам")
У разі відсутності інформації по будь-якій із вимог Покупця викладених вище чи відсутності документації, зазначеної у вимогах Покупця, останній залишає за собою право відмовитися від такої пропозиції без додаткових повідомлень.
- УЧАСТЬ У ТОРГОВІЙ ПРОЦЕДУРІ БУДЕ ВИЗНАНО ТОВ "Пром-Енерго Продукт", ЯК ЗГОДА З УМОВАМИ ДОГОВОРУ(додається у розділі "Документація по торгам").
Запропонована вартість товару повинна бути чітко та остаточно визначена без будь-яких посилань, обмежень або застережень. Невраховані у вартості витрати учасника оплачуватися замовником окремо не будуть.
Контакти для отримання додаткових відомостей з технічних питань: технік з системного адміністрування Нікіфоров Андрій Валерійович тел./моб. 067-571-12-28


Подача пропозицій (надіслання заявок на участь) через Систему гарантує їх розгляд організатором даної торгової процедури.