Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Розгорнути меню

Загальна інформація
 Торгова документація 
 Пропозиції - 3 
 Протоколи 
 Документи - 3 

Отримувати розсилку по таких торгам! 

Купити "Роботи з генерального проектування на об'єкті: "Реконструкція будівлі готелю "Спорт"по вул. Великій Васильківській (Червоноармійській), 55 у Печерському р-ні м. Києва.""

Повідомлення про проведення торгової процедури "Проста закупівля № 1189542"
Організатор процедури:Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОДХІМІНДУСТРІЯ", Україна, 04053, Київ , Київ, вул.Січових Стрільців, 1-5
Замовник:ТОВ "ПРОДХІМІНДУСТРІЯ"
Контактна особа:Кашперський Олександр Леонідович
Загальна назва закупівлі:Роботи з генерального проектування на об'єкті: "Реконструкція будівлі готелю "Спорт"по вул. Великій Васильківській (Червоноармійській), 55 у Печерському р-ні м. Києва."
Предмет договору
(найменування товарів, робіт, послуг)
№ лоту Предмет договору Кількість Початкова ціна лоту
1 Инженерные услуги в области проектно-конструкторских работ, связанные с проектированием зданий
Роботи з генерального проектування на об'єкті: "Реконструкція будівлі готелю "Спорт"по вул. Великій Васильківській (Червоноармійській), 55 у Печерському р-ні м. Києва."
1 договірБез вказівки ціни
Умови оплати:Згідно з умовами договору
Умови поставки:Інші умови. Згідно з умовами договору
Терміни виконання предмету договору:Згідно з умовами договору
Дата публікації:22.08.2016 16:17
Дата завершення процедури:29.08.2016 18:47
Дата підбиття підсумків:28.10.2016 18:47
Місце проведення:Організатор приймає комерційні пропозиції виключно через ЕТП Fabrikant.ua
Порядок подачі пропозицій:Пропозиції щодо даного предмету договору (або по окремих лотах) подаються в електронній формі учасниками торгової процедури за допомогою системи електронного документообігу на сайті в мережі Інтернет за адресою: www.fabrikant.ua. Пропозиція та електронні документи, які до неї належать, не повинні містити недостовірну та суперечливу інформацію.
Коментарі:Компанія, що претендує, повина мати належних сертифікованих фахівців, досвід застосування стандартів Оператора REZIDOR HOTEL GROUP, чи подібного міжнародного Оператора, необхідний також підтверджений досвід успішного проектувальника готеля міжнародного Оператора класом «три зірки» чи вище на території України за період 2015-2016 років.


Подача пропозицій (надіслання заявок на участь) через Систему гарантує їх розгляд організатором даної торгової процедури.