Українська (київський час)
Телефон (067) 695-98-96, (067) 402-48-09
На головну Написати лист Друк
Розгорнути меню

Загальна інформація
 Торгова документація 
 Пропозиції - 0 
 Протоколи 
 Документи - 0 

Отримувати розсилку по таких торгам! 

Купити "проектирование"

Повідомлення про проведення торгової процедури "Проста закупівля № 1172869" (Відмова організатора)
Організатор процедури:Товариство з обмеженою відповідальністю "Смарт Енерджі" (Він-Пелета), Україна, 04060, Київ , м. Київ, вул. Котовського, буд. 11
Контактна особа:Андриянов Валерий Валерьевич
Начальник коммерческого отдела
Загальна назва закупівлі:проектирование
Предмет договору
(найменування товарів, робіт, послуг)
№ лоту Предмет договору Кількість Початкова ціна лоту
1 Проектирование (разработка технического проекта и плана ввода в действие)
Задание на проектирование строительства
1 шт.150 000,00 грн.
в тому числі ПДВ
Умови оплати:Часткова оплата (аванс). 20%. 4.1. Протягом 5 (п’яти) робочих днів з дати підписання цього Договору, Замовник перераховує Проектувальнику перший авансовий платіж в розмірі 20% (двадцять відсотків) від вартості Робіт

4.2. При виконанні кожного з етапів Робіт, після підписання Акту виконаних етапу робіт, Замовник протягом 5 (п’яти) робочих днів оплачує вартість цього етапу Робіт згідно із Договору та Додатку до цього Договору.
Умови поставки:Інші умови. Проектувальник:
6.1. Виконує роботи за Договором своїми власними силами. У випадку передачі частини робіт на виконання третім особам (субпідрядникам), Проектувальник зобов’язаний у повному обсязі відповідати перед Замовником за якість та строки виконання робіт, доручених таким субпідрядникам.
6.2. Виконує роботи за цим Договором у повній відповідності з чинною нормативною документацією, вихідними даними, наданими Замовником та іншими умовами Договору.
6.3. Проектна документація розробляється Проектувальником в електронному форматі та на паперових носіях.
6.4. Затверджує у Замовника проектну документацію та подає на погодження відповідним службам, якщо таке погодження необхідне відповідно до діючого законодавства.
6.5. Після розробки і погодження у встановленому порядку проектної документації Проектувальник передає Замовнику розроблену документацію у 4 (чотирьох) примірниках на паперових носіях та на електронному носії у загальнодоступних форматах (pdf, jpg, dwg, pla, doc(docx), xls(xlsx) та ін.)
6.6. Якщо в процесі виконання робіт з`ясовується недоцільність подальшого їх проведення та/або неминучість отримання негативного результату, Проектувальник зобов`язаний припинити їх виконання і письмово повідомити про це Замовника протягом 3 (трьох) днів після припинення робіт. У цьому випадку, Сторони зобов`язані розглянути питання про доцільність продовження робіт у строк до 10 (десяти) днів з моменту отримання Замовником такого повідомлення.

Замовник:
6.7. Зобов’язаний прийняти розроблену Проектувальником проектну документацію у порядку, обумовленому цим Договором.
6.8. Приймає участь в процесі розробки і погодження проектної документації в тих випадках, коли це передбачено чинним законодавством України.
6.9. У разі зміни вихідних даних для проектування, Замовник разом з Проектувальником протягом 5 (п’яти) робочих днів приймають рішення з цього приводу. При цьому, в разі необхідності, Сторони оформляють Додаткову угоду до Договору з уточненням строків виконання робіт і їх вартості, враховуючи витрати, яких зазнав Проектувальник (якщо це сталось не з його вини).
Терміни виконання предмету договору:5.1. Строк завершення виконання робіт за цим Договором складає 85 (вісімдесят п’ять) календарних днів.
5.2. Початком виконання робіт за цим Договором є дата затвердження Замовником Завдання на проектування (Додаток №1 до цього Договору), перерахування авансу у відповідності з п.4.1. Договору та надання Замовником матеріалів інженерно-геодезичних та інженерно-геологічних вишукувань.
5.3. Перед підписанням цього Договору, Проектувальник надає Замовнику проект Завдання на проектування, який Замовник повинен погодити або внести корегування і підписати одночасно з договором як його додаток.
5.4. Терміни виконання етапів робіт:
- Складання Завдання на проектування – 6 (шість) календарних днів;
- Проектування транспортної естакади від бункера основного виробництва до приколійного складу готової продукції - 45 (сорок п’ять) календарних днів;
- Проектування складу готової продукції – 75 (сімдесят п’ять) календарних днів;
- Проектування транспортних естакад від приколійного складу до вузла завантаження у залізничні вагони. – 30 (тридцять) календарних днів;
- Вузол завантаження в залізничні вагони – 45 (сорок п’ять) календарних днів.
5.5. Датою завершення робіт по Договору є дата передачі Замовнику проектної документації, та підписання Сторонами Акту приймання виконаних робіт за Договором.
5.6. У разі передачі Проектувальником виконаної проектної документації неналежної якості та/або с помилками, порушеннями згідно із Завданням на проектування (Додаток №1 до договору) та нормами ДБН А.2.2.-3-2004, останній виправляє допущені дефекти за свій рахунок.
Дата публікації:05.07.2013 17:59
Дата завершення процедури:09.07.2013 10:36
Дата підбиття підсумків:
Місце проведення:Організатор приймає комерційні пропозиції виключно через ЕТП Fabrikant.ua
Порядок подачі пропозицій:Пропозиції щодо даного предмету договору (або по окремих лотах) подаються в електронній формі учасниками торгової процедури за допомогою системи електронного документообігу на сайті в мережі Інтернет за адресою: www.fabrikant.ua. Пропозиція та електронні документи, які до неї належать, не повинні містити недостовірну та суперечливу інформацію.
Коментарі:ПОРЯДОК ЗДАЧІ-ПРИЙМАННЯ ВИКОНАНИХ РОБІТ

9.1. Приймання і оцінка виконаних робіт здійснюється згідно з умовами цього Договору.
9.2. Після завершення робіт/етапу робіт, Проектувальник передає Замовнику за накладною проектну документацію та підписаний Проектувальником Акт приймання виконаних робіт в 2 (двох) примірниках.
9.3. Замовник повинен протягом 10 (десяти) днів з моменту отримання Акта приймання виконаних робіт у відповідності до пункту 9.2. Договору підписати такий Акт і передати 1 (один) його примірник Проектувальнику або надати останньому письмову мотивовану відмову від приймання робіт/етапу робіт за цим Договором.
9.4. У випадку мотивованої відмови Замовника від приймання робіт, Сторони складають двосторонній акт з переліком необхідних доробок. Проектувальник виконує такі доробки власним коштом, але в рамках строків, погоджених Сторонами та предмету цього Договору. Після виконання Проектувальником таких доробок, Сторони повертаються до підписання відповідного Акта приймання виконаних робіт. У разі необхідності Сторони підписують відповідну Додаткову угоду до Договору із зазначенням строків виконання доробок, умови відображені у Додатковій угоді є пріоритетними.
9.5. У випадку не підписання Замовником Акту приймання виконаних Робіт за відсутністю мотивованої відмови Замовника від підписання зазначеного Акту у терміни відповідно до п.9.3. цього Договору, роботи вважаються прийнятими Замовником і зданими Проектувальником на момент складання Акту приймання виконаних Робіт.


Подача пропозицій (надіслання заявок на участь) через Систему гарантує їх розгляд організатором даної торгової процедури.